Valitse sivu

Tiimi

VTT LaunchPad on VTT:n spin-off -hautomo, jonka toimintaa pyörittää leaniin ajatteluun, innovaatiotyöhön ja teknologian, designiin ja liiketoiminnan yhdistämiseen erikoistunut tiimi. Lisäksi verkostoomme kuuluu useita sekä VTT:n sisäisiä asiantuntijoita, että ulkoisia mentoreita, sijoittajia ja startup-konkareita.

Lotta Partanen

Lotta Partanen

VTT LaunchPad Manager

Lotta on VTT LaunchPadin vetäjä, jolla on 13 vuoden kokemus innovaatio-, strategia ja designtyöskentelystä ja konseptikehityksestä useiden suuryritysten hautomoympäristöistä. Lotta kannattaa kokeilukulttuuria ja co-creationia, ja hänen visionaan on ponnauttaa kasapäin rahoitettavia VTT:n innovaatioita kasvunnälkäisinä spinoffeina maailmakartalle.

Tiia-Maria Tenhunen

Tiia-Maria Tenhunen

Senior Specialist, Strategic Development

Tiia-Maria toimii Senior Specialistina VTT:llä kehittäen uusia toimintatapoja tutkimuksen kaupallistamiseen spinoff-yritysten kautta. Aiemmin VTT:llä biomateriaaliasiantuntijana toimineena hän ymmärtää tutkijan näkökulmaa ja haluaa tukea tiimejä kasvussa yrittäjiksi. 

Anette Tuomainen

Anette Tuomainen

Master's Thesis Worker

Anette tekee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Pro Gradu -tutkielmaansa VTT LaunchPadille. Anette tutkii tiedepohjaisten innovaatioiden kaupallistamista ja hakee globaalisti parhaita toimintatapoja, joilla syväteknologian hautomo voi tukea yritysaihioitaan. Aneten inhimoihin kuuluu kestävä yrittäjyys, innovaatioekosysteemit ja uuden teknologian mahdollisuudet luoda parempaa maailmaa.

TULE MUKAAN

Oletko sinä seuraavan start-upin vetäjä?

Etsitkö uutta yritystä, jota rakentaa? Onko teknologia intohimosi? Tässä on tilaisuutesi rakentaa tiedevetoinen tiimi ja löytää samalla seuraava innostava haasteesi. Hautomo etsii yrittäjiä liittymään joukkoomme, ja aloittamaan jotakin upeaa.

Ota yhteyttä:

Haluatko olla uuden teknologian etujoukoissa ja olla mukana neuvomassa mielenkiintoisimpia tiedevetoisia yrityksiä?

Oletko jo kokenut sijoittaja, yrittäjä tai tietyn toimialan ammattilainen, joka on kiinnostunut uusista teknologioista? Rakennamme hautomollemme mentorien ja neuvonantajien verkostoa. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden jakaa oppejasi ja osallistua yrityksien kehittämiseen.

Ota yhteyttä: