Valitse sivu

VTT LAUNCHPAD

Syväteknologian yrityshautomo

Luomme rohkeita ja tiedevetoisia yrityksiä, jotka rakentuvat huippututkimuksen pohjalle. VTT LaunchPad on korkean teknologian yrityshautomo, jossa yhdistyy VTT:n tutkimus ja teknologia sekä parhaat liiketoiminnan kirittäjät ja sijoittajat. Tavoitteenamme on uudistaa toimialoja.

VTT on teknologian ja tieteellisen tutkimuksen voimatekijä. Monet merkittävimmistä suomalaisista tiede- ja teknologialähtöisistä startup-yrityksistä ovat syntyneet meillä. VTT LaunchPad mahdollistaa entistä kunnianhimoisemmat tavoitteet.

Menneet tapahtumat

20.-22.05.2019 Bootcamp

YRITYSAIHIOMME

HTM Solutions

HTM Solutions mahdollistaa ihmisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden parantamisen skaalautuvan Human Thermal Model (HTM) teknologian avulla – missä tahansa lämpötila aiheuttaa ongelmia.

Molecular diagnostics venture

Tämä tiimi kehittää molekulaarista diagnostiikkaa tällä hetkellä alikehittyneillä alueilla.

Enifer Bio

Enifer Bio auttaa biojalostamoita maksimoimaan jalostusketjujensa arvon bioteknisten ratkaisujen avulla, jotka hyödyntävät maa- ja metsätalouden sivu- ja jätevirtoja. Tiimillä on erityinen kokemus sieniperäisistä bioprosesseista.

Volare

Volare tähtää ruokateollisuuden sivuvirtojen valjastamiseen ratkaistakseen proteiinintuotannon tulevaisuuden ongelmia. Yli 100MRD € kohdemarkkinalla Volare haluaa ratkaista maapallon jäteongelmaa.

KRYF10X

KRYF10X mullistaa valon näkyvyyden controlled range illumination (CRI) teknologian avulla – näet kirkkaasti ympäristösi, mutta muille olet pimennossa.

Cooling solutions venture

Tämä tiimi on kehittänyt kompaktin ja luotettavan jäähdytysratkaisun korkean tehon elektroniikkatuotteisiin.

 

Switch Window

Switch Windowin älylasiteknologia mahdollistaa älykkään, kustannustehokkaamman ja lämmönvaihtelua tasapainottavan tavan suojata ikkunoilla yksityisyyttä.

 Sinustako vetäjä seuraavaan syväteknologian yritykseen?

Etsitkö uutta yritystä, jota rakentaa? Onko tiedevetoinen teknologia intohimosi? Tässä on tilaisuutesi rakentaa tiedevetoinen tiimi ja löytää samalla seuraava innostava haasteesi. Etsimme yrittäjiä liittymään joukkoomme. Ota meihin yhteyttä!

TUTUSTU TIIMIIMME

VTT LaunchPad on VTT:n sisäinen hautumo, jonka toimintaa pyörittää leaniin ajatteluun, innovaatiotyöhön ja teknologian, designin ja liiketoiminnan yhdistämiseen erikoistunut tiimi. Lisäksi verkostoomme kuuluu useita sekä VTT:n sisäisiä asiantuntijoita, että ulkoisia mentoreita, sijoittajia ja startup-konkareita.

PYSY KUULOLLA MEISTÄ

 Lähetämme säännöllisesti uutiskirjeen VTT LaunchPadin toiminnasta kiinnostuneille sidosryhmillemme. Uutiskirjeestä saat ajankohtaisen tiedon muun muassa tapahtumistamme ja yritysaihioidemme etenemistä. Uutiskirjeen saa lähettämällä pyynnön osoitteeseen launchpad@vtt.fi

Mikäli olet lähettänyt uutiskirjepyynnön lomakkeella, niin pyydäthän uudestaan sähköpostitse, sillä lomakkeessamme oli virhe. Pahoittelemme ylimääräistä vaivaa!

 

TULE MUKAAN!

Oletko sinä seuraavan syväteknologian start-upin vetäjä?

 

Etsitkö uutta yritystä, jota rakentaa? Onko tiedepohjainen teknologia intohimosi? Tässä on tilaisuutesi rakentaa tiedevetoinen tiimi ja löytää samalla seuraava innostava haasteesi. Hautomo etsii yrittäjiä liittymään joukkoomme, ja aloittamaan jotakin upeaa.

 

Ota yhteyttä:

Haluatko olla uuden teknologian etujoukoissa ja olla mukana neuvomassa mielenkiintoisimpia tiedevetoisia yrityksiä?

 

Oletko jo kokenut sijoittaja, yrittäjä tai tietyn toimialan ammattilainen, joka on kiinnostunut syväteknologioista? Rakennamme hautomollemme mentorien ja neuvonantajien verkostoa. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden jakaa oppejasi ja osallistua yrityksien kehittämiseen.

 

Ota yhteyttä: